Cum comand:

  • Adauga in cos produsele dorite
  • Plaseaza comanda dupa verificarea cosului
  • Completeaza datele de facturare*
  • Asteapta e-mail confirmare comanda de la Umax
  • Plata
  • Livrare

*Prin crearea unui cont in magazinul nostru procesul de achizitie este mai rapid, datele de facturare si livrare sunt preluate automat si, in plus, beneficiezi de discount!

Cum platesc:

Plata online cu cardul (Link2Pay)

In cazul platii online, dupa ce comanda a fost plasata, odata cu confirmarea comenzii, Umax Equipment ii va trimite un link de plata (Link2Pay), care se va accesa si plata online va fi efectuata pe site-ul procesatorului de plati.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Ordin de plata

Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de Umax Equipment pe adresa de e-mail comunicata la comanda.

Preturile afisate sunt in EUR si NU includ TVA.

Livrare:

Livrare prin curier

Preturile afisate pe site NU contin costul livrarii prin curier. Costul livrarii va fi comunicat la confirmarea comenzii.

Pentru comenzile peste 500 RON livrarea este gratuita!

Ridicare de la sediu

Produsele comandate pot fi ridicate de la sediul Umax Equipment dupa confirmarea comenzii si numai dupa achitarea contravalorii produselor comandate, online prin card bancar sau prin ordin de plata.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului sunt necesare actul de identitate si o imputernicire din partea firmei.

Dreptul de proprietate se transferă după plata integrală a produselor!

Retur:

In Uniunea Europeana aveti dreptul ca si persoana fizica sa va razganditi, adica dreaptul de a returna produsele achizitionate on-line sau prin alte mijloace de vanzare la distanta (prin telefon, prin posta, de la un comis voiajor) in termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrala a sumei platite.

 Cum puteti anula o achizitie

Trebuie sa informati UMAX Equipment SRL cu privire la decizia de anulare a achiziției. Nu este suficient doar sa trimiteți produsele inapoi. Reclamatia de retur se trimite catre office@umax.roAveti la dispoziție 14 zile de la receptia comenzii pentru a trimite inapoi produsele.

Costurile de returnare vor fi suportate de cumparator.

Obtinerea unei rambursari

UMAX Equipment SRL va returna banii in termen de 30 zile calendaristice de la primirea cererii dumneavoastre de anulare a comenzii si receptionarea produselor returnate. Rambursarea  si cerea de retur se considera respinsa daca produsele nu au fost receptionate de catre Umax Equipment SRL in 14 zile de la livrarea initiala.

Garantia

Garanția pentru echipamentele noi este de 2 ani (24 de luni de la data facturarii). Aceasta garantie nu se aplica pieselor de uzura/consumabile!